За нас

За нас

 Ние сме Вяра, Рая и Чавдар! Живеем сред много музика, творчество и креативност. Във всичко, което създаваме влагаме много любов и желание за да оставим хубави следи след себе си.

 Вяра
Звездата на Вяра изгрява в първото музикално риалити в България – „Star Academy“ , което се излъчваше по НОВА тв през 2005 година. След това, Вяра става част от предаването „Нощни птици“, което се излъчваше много години по БНТ. Вяра беше част от предаването 14 години, като певица на бенда в предаването. Има много авторски песни, които можете да гледате в нейният YouTube канал, както и да ги слушате във всички дигитални платформи за музика.

 Рая
Рая е прекрасна!Обича да пее, да танцува, да рисува и да готви!

 Чавдар
Чавдар е архитект и музикант.Той се занимава с музикалната, визуалната и продуцентската част на нещата, които ние сме създавали и създаваме през годините.

 Детска Вокална Група „Мики Маус“
Детската Вокална Група „Мики Маус“ е създадена през 2012 година от Вяра. За изминалите години до тук, Вяра успява да наложи името на своята вокална група като едно от известните и познати имена. Вокална група „Мики Маус“ има над 40 създадени авторски песни с видеоклипове, безброй участия и концерти. Децата от Вокална Група Мики Маус, заедно с Вяра и Рая записаха всички песни от музикалната ни книга „Рая и буболечките“. 
 

  Песни

  Песните добавят онази магия към приказките ни, която ги прави любими, различни и запомнящи се за децата.

  Приказки

  Вълнуващи истории, прекрасно разказани и с важни поуки.

  Игри

  Всичко,което преминава или се превръща в игра, остава следа в детското съзнание.

  Предизвикателства

  Чрез предизвикателствата, които децата ще намерят в книгата искаме да ги провокираме да любопитстват, участват и научават нови неща.

  Вокална група Мики Маус

  Детската Вокална Група „Мики Маус“ е създадена през 2012 година от Вяра.За изминалите години до тук, Вяра успява да наложи името на своята вокална група като едно от известните и познати имена.Вокална група „Мики Маус“ имат над 40 създадени авторски песни с видеоклипове, безброй участия и концерти.

  Децата от Вокална Група Мики Маус, заедно с Вяра и Рая записаха всички песни от музикалната ни книга „Рая и буболечките“. 

  40
  +

  Детски авторски песни

  12
  Results count sub 2

  Години

  1000
  Results count sub 3

  Участия

   

  Imasmi web loading